Lilla mesék - Interaktív mese kézműves foglalkozással

Kiemelt / Szórakaténusz

Lilla mesék - Interaktív mese kézműves foglalkozással2023. 07. 01. 10:00


„Világszép nádszál kisasszony” című mese
Mesélő: Tassy Lilla

Júliusban is várjuk a gyermekes családokat a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely legújabb programján, a Lilla mesék interaktív mesés kézműves foglalkozáson.

A mesés program során varázslatos mesevilágba csöppenhetnek bele az apró gyermekek szüleikkel karöltve, ahol a legkisebbek is aktív szereplőivé válhatnak a történetnek és együtt varázsolhatják maguk elé képzeletük erejével a mese szereplőket.

Mondókák, énekes-táncos körjátékok és kézműves alkotómunka színesíti a mágikus mesebeli utazást.

A mesélő Tassy Lilla néptáncos mesemondó „varázslóasszony”, aki nyugdíjas pedagógus. Fiatal kora óta szoros kötődése van a Szórakaténuszhoz. Anno a Topogtató foglalkozásokon mesélt a gyerekeknek, és az Aprók Tánca programsorozat tánctanítója is volt.

Szeretettel várjuk az óvodás és kisiskolás korú gyermekeket családjukkal együtt a havonta visszatérő Lilla mesék programra!

Találkozzunk a következő mesés foglalkozáson, ahol a „Világszép nádszál kisasszony” című mese elvarázsolt világában merülhettek el!

Belépődíj: 1000 Ft
Időpont: 2023.07.01. 10:00


Információk:
Telefon: 76/481-469
E-mail: muzeumesmuhely@szorakatenusz.hu

Helyszín:
Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, 6000 Kecskemét, Gáspár András krt. 11.

A rendezvényen jelen lehet a sajtó, kép és hangfelvételek készülhetnek, melyeket a különböző online és offline felületeinken felhasználhatunk.