„Trükkös tálkák” nemez workshop felnőtteknek

Kiemelt / Szórakaténusz

„Trükkös tálkák” nemez workshop felnőtteknek

Milyen színű vajon a béke?


A világ minden tájáról sokan részt vettek a kék és zöld békenemez elkészítésében, mely a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben lesz megtekinthető. Ennek apropóján felnőtteknek készülünk kézműves foglalkozással.

Ismét szeretnénk meghirdetni felnőtteknek a Nemez workshopot, mely az előző hónapban elmaradt. A programot Nitschmann Corinna nemezelő művész fogja tartani és dekoratív nemeztálkát lehet majd készíteni. Szeretettel várjuk, ha már van gyakorlata nemezelésben. A program körülbelül 2-3 órát vesz igénybe. Alap nemeztudás szükséges.


Belépő: 5000 Ft/fő


Időpont: 2024. 06. 29. 10.00


Helyszín: Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, 6000 Kecskemét, Gáspár András krt. 11.


A részvételhez regisztráció szükséges.

A regisztráció akkor válik érvényessé, miután a belépődíjat elutalta a múzeum számlaszámára vagy személyesen a Szórakaténusz pénztáránál kifizette. Kérjük, hogyaz űrlapon válassza ki, hogy milyen módon szeretne fizetni. Amennyiben az utalást választotta, adja meg a számlázási adatait, hogy a regisztráció után emailben kiküldhessük a számlát, amelyben fel lesz tüntetve a számlaszám, ahová a belépődíjat utalhatja. Az utalásnál megjegyzésben kérjük feltüntetni a kapott számla számlaszámát.


A regisztráció határideje: 2024. 06. 21. (péntek) 12.00


A befizetés/utalás határideje: 2024. 06. 24. (hétfő) 24:00


A rendezvényen jelen lehet a sajtó, kép és hangfelvételek készülhetnek, melyeket a különböző online és offline felületeinken felhasználhatunk.