Újrahasznosítás hete – Parafa vitorlás készítés

Múzeumpedagógiai program / Szórakaténusz

Újrahasznosítás hete – Parafa vitorlás készítés

-

Augusztusban is folytatódnak a nyári szünidei kreatív délelőttök a Szórakaténuszban, ezúttal az újrahasznosítás hetén papírból és parafából készítünk el izgalmas játékokat.

Augusztus 17.  Újrahasznosítás hete – Parafa vitorlás készítés
Dekorgumi, parafadugó, befőttes gumi és hurkapálca felhasználásával készülnek a csinos kis parafa talpú vitorlások. Amint elkészültek, máris indulhat a vitorlásverseny!

Részvételi díj: 1000 Ft/fő

Az Antanténusz Műhely nyári foglalkozásain múzeumpedagógusaink örömmel várják a kis és nagy gyermekeket, családokat, felnőtteket, alkotni vágyó embereket. A program korhatár nélkül látogatható.

Jöjjetek el hozzánk, alkossunk együtt!

Időpont: 2023.08.17.  10:00

Információk:
Telefon: 76/481-469
E-mail: muzeumesmuhely@szorakatenusz.hu

Helyszín:
Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, 6000 Kecskemét, Gáspár András krt. 11.

A rendezvényen jelen lehet a sajtó, kép és hangfelvételek készülhetnek, melyeket a különböző online és offline felületeinken felhasználhatunk.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel felhívjuk figyelmüket, hogy a nyári szünidei foglalkozásokra a műhely befogadóképessége miatt, csak 28 főt tudunk fogadni. Fél 10-től kezdjük osztani a sorszámokat, a pénztár 10 órakor nyit. Előzetes regisztrációra nincs lehetőség. Aki elkésik, vagy nem fér be, sajnos nem tud részt venni a foglalkozásokon! Köszönjük megértésüket!